NIEUWBOUW
AAN 6% BTW
meer info

Een open buurt met het oog
op de toekomst

Van een gesloten naar een doorwaadbare site waar geschiedenis en toekomst elkaar treffen. Een levendig en sfeervol Paradeplein waar bewoners en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten. Een woon, werk- en leefomgeving die zich duurzaam inspant voor de toekomst. De Kazerne in Gent ligt in een veilige buurt waar sterke karakters volledig zichzelf kunnen zijn.

Maar ook
groen in
de stad…

Citadelpark

Recht tegenover De Kazerne bevindt zich het grootste en bekendste park van Gent, het historische Citadelpark. Ook het Citadelpark ondergaat in de komende jaren een transformatie. Tot een park met internationale uitstraling, tot een tuin voor de buurt en brede omgeving.

Paradeplein

Nu nog een stenen binnenplein, binnenkort een ware ontmoetingsplek in het midden van De Kazerne. Een plek waar het aangenaam vertoeven is. Voor bewoners, bezoekers en hotelgasten.
 

Gemeenschappelijke private binnentuin, dakterras en ondergrondse parking

Niet enkel het Paradeplein, maar ook de gedeelde private binnentuin en het dakterras zijn een ontspanningsplek voor de bewoners. Om een boek te lezen, te spelen met de (klein)kinderen of tot rust te komen. Je auto parkeer je snel en eenvoudig in de ondergrondse, private parking van De Kazerne.

Private terrassen 

Elke woonentiteit beschikt over een ruime private buitenruimte. Afhankelijk van het woningtype is dit een terras of loggia, al dan niet overdekt.

Ben je nieuwsgierig?